Krachttraining in zoetermeer

Haal het beste uit jezelf

Mijn verhaal als sport & voeding coach

Je wilt heus wel een paar kilometer gaan joggen maar er een gaatje voor vinden in je overvolle agenda lukt bijna nooit. En het laten staan van zoete en vette hapjes gaat je goed af……totdat je met je karretje in de supermarkt voor de snoepafdeling staat. Herkenbaar? Ook voor mij. Trainingen uitstellen en sigaretten roken zorgden voor een jojo-effect, maar inmiddels is de knop om en is sporten net zo gewoon als tandenpoetsen.
Mijn laatste sigaret rookte ik 20 jaar geleden. Hoe? Discipline!
Veel bewegen en bewust eten werd een way of living. Ik ben minimaal 4 maal per week bezig met sporten en geef daarnaast ook verschillende klassikale lessen.
Inmiddels zien mijn vrienden en collega’s mij als een lopende encyclopedie als het om informatie over sport en voeding gaat.
Ik wil graag anderen inspireren en helpen om hetzelfde te realiseren. Naast mijn reuma is het mij ook gelukt en ik weet zeker dat andere ook hun fitnessdoelen kunnen halen.

Het beste medicijn ever! Met in je achterhoofd: Discipline.

Momenteel ziet het coaching programma er zo uit:

Ik neem samen met jou alle gegevens en informatie door, dit kan per email, telefoon of een face-to-face gesprek. Wat voor ons het beste uitkomt en het meest voor de hand liggend is. Per mail stuur ik je een intakelijst met een aantal vragen. Deze vragen geven mij een zo goed mogelijk beeld van jouw situatie. Op basis van de gegeven antwoorden zal ik samen met jou een plan opstellen.

Het is belangrijk dat alles wordt afgestemd op jouw levenswijze en niet anders. Het doel is om dit op langere termijn nog te kunnen naleven. Een gezonde levensstijl is namelijk voor altijd!

Ook bied ik online voedingspakketten aan:

Online adviseer ik wát je het beste kunt eten, welke hoeveelheden et cetera. Aan de hand van een halfjaarlijks programma kan ik je begeleiden tijdens dit traject en kan ik je progressie volgen.