Allround coach

Haal het beste uit jezelf

Waar kan ik als allround coach je bij begeleiden;

Angst, depressie, rouw, overspannen, concentratie problemen, ademtechnieken, meditatie, yoga, voeding, krachttraining, persoonlijke ontwikkeling, keuzestress, relatie, zelfvertrouwen, bewust(zijn), balans, accepteren en loslaten.

Als rouw therapeut luister ik naar jouw gevoel en waar de behoefte ligt. Ik adviseer en ondersteun je met de praktische zaken.

Als allround coach kijk ik naar onderstaande 6 elementen;

Optimale voeding, voldoende beweging, regelmatig herstel(rust)momenten, positief denken, ondersteunende relaties(omgeving) en een zinvol leven.

Zijn al deze 6 elementen met elkaar in balans dan spreek van een optimale kwaliteit van leven.

Om die balans in je leven te vinden, kun je mij inschakelen.

Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele, spirituele en maatschappelijke welzijn bevorderen? Dan kan ik je verder helpen.

Ik kijk niet alleen naar de fysieke aspecten in je leven zoals; voeding, bewegen en bijtijds herstellen. Ook besteed ik aandacht aan mentale factoren zoals emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom ik begeleid, motiveer en enthousiasmeer je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Oftewel; ik zorg dat je fysiek, geestelijk en maatschappelijk beter in staat bent die balans te managen.

Wanneer jouw interesse is gewekt vindt er allereerst een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens het gesprek kijken we of er een klik is, bespreken we jou situatie en vandaar uit kan ik mijn coaching plan maken.

Mijn coaching vindt plaats in Zoetermeer, in het park bij Dekker, waar we heerlijk buiten in de natuur gaan wandelen. Bij regenachtig of koud weer doen we het in de praktijkruimte aan de Malachietgroen te Zoetermeer.

 Wat is outdoor life coaching

Deze vorm van coachen wordt al wandelend in de natuur uitgevoerd. De natuur wordt actief ingezet en biedt een krachtige meerwaarde. Al wandelend ga je aan de slag met de vragen die je bezighouden. Het bewegen zet je geest in beweging en daarmee ook het proces om de mind-set te veranderen. Door beweging en de rust van de natuur ben je beter in staat om te luisteren naar je innerlijke gevoel en sta je gemakkelijker open voor nieuwe inzichten en ideeën. Zo komt er beweging in een vastgelopen proces.

Duur sessie: 60 minuten

Waar: Dekker park te Zoetermeer