Leefstijl-, rouw-, en relatie

Haal het beste uit jezelf

Leefstijlcoach

Je kan me inzetten om samen jouw leefstijl onder de loep te nemen. We onderzoeken alle gebieden en door middel van bewustwording en het maken van opdrachten passen we waar nodig aan. Alleen inzichten krijgen is niet genoeg. Ontwikkelen of doorbreken van oude patronen is waar ik je aan ga laten werken.

Rouw therapie

Rouwen is loskomen van een dierbare. De reden kan zijn omdat degene je heeft verlaten of dat degene is overleden. Ook als jezelf de keuze heb gemaakt om een relatie te breken kan het rouwproces zich aanbieden. Als coach, luister ik zonder te oordelen naar je gevoel. Ik zet mezelf uit en verdiep me in jouw situatie. Vaak is dat al genoeg. Daarnaast kan ik advies geven voor de praktische zaken of als mediator optreden om de omgeving mee te krijgen qua hulp. En als nodig kan ik als allround coach kunnen we kijken of opdrachten nodig zijn om de situatie te accepteren.

Relatie

We gaan samen de relatie op verschillende pijlers onder de loep nemen. Er kan gekozen worden voor eerst apart een gesprek met mij en vandaaruit de driegesprekken te laten plaatsvinden. Ik zal daar de leiding in nemen en aanvoelen waar het verlangen ligt.

Communicatie, samenwerken, intimiteit, zijn vaak de belangrijkste pijlers.