Wie is jezelf?

Haal het beste uit jezelf

Wie is jezelf?

Jezelf mogen zijn

– Jezelf – 

Als leefstijlcoach voelt het dankbaar om anderen te mogen begeleiden. Dit kan zijn op alle vlakken waar je mee te maken krijgt in het leven.

Het is een bizarre tijd. We leven onrustig en voelen veelal angst. Angst om alles wat er in de wereld gaande is. Het gevoel hebben dat je de grip kwijtraakt. Wat is grip? Wat betekent dit voor jou?

Men zit veel thuis. Je werkt thuis, je wilt niet zo graag meer de deur uit, je gaat minder winkelen of uit eten. Wat doet dit alles met je?

Zit je veel voor de kijkbuis? Volg je alles wat er in de wereld gaande is? Wat doet dit met je? Wat levert het je op?

We worden alle geboren als jezelf. Direct kom je in aanraking met de omgeving. Ouders, familie, leeraren, arts, vrienden en vriendinnen enz… Al deze personen hebben invloed op wie jij bent. Ben je nu nog steeds jezelf?

Vandaag werd mij de vraag gesteld; “Norma, hoe doe jij het om zo dicht bij jezelf te blijven?”

Geloof me dat dit een proces is van jaren.

Als kind werd ik gevormd en was andermans mening belangrijk voor mij. De televisie maakte me angstig met alles wat er in de wereld gebeurde. In mijn jeugd jaren woonde we in het Schilderswijk en naast armoede kende ik pijn.

Boosheid, angst, onzekerheid en nog veel meer emotielagen waar ik kennis mee heb mogen maken. Het voelde niet fijn, zelfs onnatuurlijk om me zo te voelen.

Als kind was ik een eenling, ik voelde me niet thuis. Het voelde of ik een vreemde was in eigen huis. Op school hoorde ik er niet bij. Was ik zo anders? Het voelde altijd of ik het liefst in een cocon wilde kruipen om weg te zijn. Soms dacht ik, wanneer word ik wakker.

We noemen dit levenslessen om te worden wie je mag zijn. JEZELF

Jezelf zijn/vinden creëer je. Jezelf zijn/vinden is een keuze. Jezelf zijn/vinden is een zoektocht waar je achter mag staan.

Laat het leven jou lessen geven, leg het ego het zwijgen op, maak keuzes, laat los, en vind in alle rust jezelf.

Liefs,

Een gelukkig en dankbaar mens

Norma Roos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *